IZKORISTITE SVOJE POTENCIJALE

Izkoristite dostop do spleta kot možnost delitve povezave z vašimi gosti. Nenadzorovan dostop do Vaše mreže je preteklost!

Videz spletene strani


Naj gost ob dostopu na splet najprej samodejno pristopi k Vaši začetni spletni strani z Vašimi oglasi, dnevnimi akcijami, najavami dogodkov …

Nadzor strani


Vas je strah, da Vaši gostje preko vaše povezave obiskujejo neprimerne vsebine na spletu? Sedaj lahko omejite dostop do neprimernih vsebin in spletnih strani!

Omejevanje hitrosti


Se gostje pritožujejo nad hitrostjo spleta, ker nekdo ves čas koristi polno hitrost za snemanje velikih količin podatkov? Z našim modulom enakomerno razdelite hitrost dostopa vsem gostom.

Povečajte porabo

Izpišite uporabniško ime in geslo posebej vsakemu gostu in na vsakem računu…
Določite razmerje med višino računa in časom dostopa do spleta (npr 5 € = 30 min brezplačnega dostopa).
Določite minimalno vrednost računa, pri kateri se na računu izpišejo podatki za brezplačen pristop spletu dostop do spleta ali uporabo spleta enostavno zaračunajte, z omejenim časovnim oknom, kot vsako drugo storitev.

Interakcija z gosti

Povečajte interakcijo z Vašimi gosti, naj vsi vidijo Vaše promocije, naj všečkajo Vašo Facebook stran, samodejno obiščejo Vašo spletno stran in še in še…

Kupi

ADMINISTRACIJA

Potrebujete podrobno administracijo Vašega HotSpot internet modula? Ste hotel oziroma kamp, ki zahteva okrepljeno infrastrukturo za dostop do interneta? Ste na pravem naslovu!

V realnem času nadzirajte število naprav, povezanih posamezno dostopno točko posebej glede na IP in MAC, čas, porabljen na spletu, količino prenesenih podatkov, obiskane spletne strani …

Z enim klikom izklopite nespodobne uporabnike, oziroma dovolite, da sistem to naredi namesto Vas po vnaprej opredeljenih pravilih.