Bar na prostem & Plaže

INTEGRIRANA REŠITEV ZA VAŠE POSLOVANJE

Naša programska rešitev je prilagojena Vašim specifičnim potrebam in okoliščinam, s katerimi se srečujete v vsakodnevnem poslovanju. Značilnosti poslovanja barov na prostem in upravljanje z vsebinami je pravi izziv za današnje moderno poslovanje.

Olajšajte si svoje poslovanje z možnostmi naše programske rešitve!

Robustna oprema


Strojna oprema odporna na vremenske pogoje, karakteristične za delo na prostem, je obvezna za normalno delo v lokalih na prostem…

Mobilno plačevanje


Plačilo ležalnikov, športnih vsebin in ostale ponudbe na kraju samem nikoli ni bilo lažje in natančnejše. Za Vas je tu rešitev mobilnega plačevanja!

Samodejno zaračunavanje


Zaračunavanje s pomočjo samodejnih blagajn in povezovanje z našim programom, izdaja računa ter spremljanje porabe. Naj vaši toaletni prostori delajo za vas!

Nadzor na dlani


Nadzirajte svoje celotno poslovanje, v vsakem trenutku in kjer koli se nahajate, s pomočjo aplikacije na Vašem pametnem telefonu…

Povezljivost


Povežite svoj sistem s hotelskim sistemom. Knjižite račune iz bara na sobo gosta, uporabite Voucherje in naročilnice…

Kvaliteta storitve


Z našim modulom programa zvestobe si zagotovite, da se bodo Vaši gostje vračali. Dvignite kvaliteto storitve na novo raven!

Wi-Fi dostop

Povežite program z našim modulom Wi – Fi HotSpot in nadzirajte dostop gostov do spleta. Ne dovolite več, da Vaši gostje za ceno najcenejše pijače cel dan koristijo Vašo povezavo. Izbirno uvedite plačilo dostopa do spleta. Vse na enem mestu!
Nadzirajte trajanje povezanosti in hitrost prenosa za vsakega uporabnika posebej. Nadzirajte količino prenesenih podatkov, blokirajte neprimerne vsebine in strani … Vse to na Vaši obstoječi infrastrukturi, brez dodatnega internet priključka.
V celoti izkoristite Vašo obstoječo spletno povezavo!

Pospešite obrat

Nadzor skladišča, blagovno poslovanje, inventure, evidence osebja in ostale naše standardne rešitve so garancija za uspešnost Vašega poslovanja…

Kupi