Dostava & Telefonija

POSODOBITE VAŠO DOSTAVO

Dostava je eden najzahtevnejših procesov gostinstva. Z ročnim razporejanjem dostav izgubljate denar, čas in potrpljenje.

Prepustite programu, da z grupiranjem naročil in voznikov ureja lokacije posameznih naročil,  skrbi za obračune dostavljavcev, povezovanje računov in klicev ter za vse ostalo, kar Vam lahko olajša poslovanje.

Imenik kupcev


Vnesite podatke o kupcu, ki Vas trenutno kliče. Ob naslednjem klicu prevzamete le naročilo, sistem pa vam samodejno ponudi podrobnosti.

Prikaz na zemljevidu


. Za kakovostno izvedbo dostave ni več potrebno podrobno poznati celotnega področja na pamet. Poglejte na zemljevid in vizualno grupirajte naročila. Vsa naročila dostave se samodejno prikazujejo na zemljevidu.

Izpis na računu


Vse informacije o dostavi so na naročilu in računu. Dostavljavcem ni potrebo zgubljati čas za razporejanje in proučevanje računov za dostavo. Vsi potrebni podatki so že zapisani in razporejeni po zaporedju dostave.

Prevzemanje klicev


Program prestreže in zabeleži vsak klic, ne_glede na to, ali prihaja s stacionarnega ali mobilnega telefona in zabeleži vse podrobnosti na zaslon (naslov, številka, opombe …). Na Vas je samo, da prevzamete naročilo!

Snemanje pogovora


Izbirno lahko vključite snemanje vseh pogovorov, kar Vam omogoča ponovno poslušanje. Vsi klici za dostavo se vežejo z računi tako, da z lahkoto preverite, kaj je kupec naročil in kaj mu je bilo zaračunano.

Samodejna sporočila


V primeru, da Vas kupec kliče izven delovnega časa, med prazniki ipd, se vključi samodejni odzivnik s predhodno posnetim sporočilom, namenjenim kupcu.

Naročila preko spleta

Sprejemajte naročila peko Vaših spletnih strani. Vse je povezano z našim programom.
Centralizirajte vsa svoja naročila, ne glede na kanal, preko katerega prihajajo.

Klicni center

,Če potrebujete centralni klicni center, ki koordinira več lokalov za dostavo, ste na pravem mestu!
Naš program podpira preusmeritev naročil k lokalom, ki bodo izvedli dostavo.

Kupi

NADZOR NA DLANI

Nadzorujte vsako podrobnost dostave. Povečajte dobiček s pomočjo analiz, ki vam jih omogoča program in ki pomenijo skrb za Vaše kupce v vsakem trenutku.

Vaši kupci to cenijo!

Navade kupcev


Spremljajte kupčeve navade s pomočjo analiziranja poročil. Do podatkov o tem, kaj in koliko naroča posamezni kupec, katera je njegova najljubša jed, na kateri naslov najpogosteje naroča in še mnogo več dostopate z enim klikom!

Podrobna poročila


Poročila o telefoniji so ravno tako sestavni del programa. Za vsak klic lahko preverite trajanje in strošek, in ali je bil klic odgovorjen. Lahko ga ponovno poslušate in karkoli, v tem trenutku, potrebujete.

Spremljanje vozil


Omogočamo Vam nadzor vozil, ki jih uporabljate za dostavo. Spremljajte dostavljavce in nadzorujte poti, postanke in hitrost. Hitro boste ugotovili, kdo izgublja čas.