POVEČANJE PROMETA S PAMETNIM VODENJEM

Vaše rezervacije so potencial, ki čaka, da ga izkoristite do skrajnih zmožnosti! Ne prepuščajte tega naključju in slabemu vodenju rezervacij! Uporabite napredno orodje, s katerim boste znali maksimizirati vse Vaše rezervacije!

Izkoristek miz

Izboljšajte izkoristek miz z našim rezervacijskim sistemom za najmanj 60 %.

Povečajte dobiček

95 % naših uporabnikov je povečalo dobiček z uporabi našega naprednega rezervacijskega sistema

Skrb za gosta

80 % gostov naših uporabnikov je stalnih gostov. Skrb za gosta se vedno obrestuje.

BODITE TUDI VI V ZMAGOVALNI EKIPI!

Sprejem telefonskih, spletnih ali osebnih rezervacij še nikoli ni bilo lažji in hitrejši. Oblikujte svojo edinstveno bazo gostov! Prodajte več z uporabo ustreznih marketinških orodij!

Naš rezervacijski modul Vam vse to omogoča brez omejitev. Sprejemajte rezervacije tudi izven delovnega časa!

PREGLEDNO IN BREZ NAPAK

Ne dovolite si, da se Vaš gost počuti nelagodno zaradi neurejenih rezervacij. Skrajni čas je, da na enem mestu in v enem programu vodite vse Vaše rezervacije. Nič več listkov z rezervacijami, klicev ipd.

Vsaka podrobnost rezervacije naj bo na svojem mestu. Na ta način ne boste pozabili izpolniti gostu njegove posebne želje. Sedaj imate vse na enem mestu. Pregledno. Dostopno vsem na vpogled!

Vizualno razporedite goste po mizah ali po časovnih okvirih prihoda. Naj imajo vsi v procesu vpogled v rezervacije neposredno v programu.

Naš rezervacijski modul je primeren za vse vrste lokalov, ne glede na velikost lokala. Ne dovolite si izgubljati gostov in prihodka z napačnim vodenjem rezervacij!

Vizualno razporedite goste po mizah ali po časovnih okvirih prihoda. Naj imajo vsi v procesu vpogled v rezervacije neposredno v programu.

Naš rezervacijski modul je primeren za vse vrste lokalov, neglede na velikost lokala. Ne dovolite si izgubljati goste in prihodek z napačnim vodenjem rezervacij!