Povezljivost z drugimi sistemi

SPLETNI MODULI

Rezervacije


Sprejemajte rezervacije preko Vaše spletne strani Facebook-a in ostalih družbenih omrežij. Vse se samodejno prevzame in prikaže v našem rezervacijskem sistemu.

Trgovina


Povežite program s spletno trgovino. Samodejno prenašajte artikle, račune in vse ostalo, kar potrebujete.

Dostava


Prevzemanje naročil za dostavo s strani Vaših kupcev neposredno preko Vaše spletne strani ali spletne strani Vaših partnerjev za dostavo.

Potrebujete poseben modul?

V primeru, da potrebujete lasten poseben modul ali povezavo z drugim programom, nas kontaktirajte. Naši programerji z veseljem sprejmejo Vaš izziv!

Kontakt

OSTALI PROGRAMI

Naš program neguje dolgoletno tradicijo povezovanja  z rešitvami drugih proizvajalcev. Obstaja velika verjetnost, da je povezava s sistemom, ki jo potrebujete, že razvita.

Neglede na to, ali govorimo o velikih sistemih, ali le o samodejnem prenosu podatkov, imamo izkušnje in znanje, da to za Vas uredimo.

Računovodski programi
Podpiramo večino popularnih računovodskih programov, kakor tudi samodejni prenos podatkov v te programe.
Hotelski sistemi
Knjiženje računa na sobo ni nikakršna težava. Prenos podatkov iz recepcijskega sistema ravno tako. Naš ReceiveIT hotelski program vam zagotavlja 100 % celovitost in združljivost.
Telefonske centrale
Delo z modernimi telefonskimi centralami lahko ravno tako povežemo z našim programom. PhoneIT, naš sistem za telefonske centrale to najboljše zna!
Dokumenti dobaviteljev
Podpiramo samodejni vnos prevzemov in prenos dokumentov med Vašimi dobavitelji in Vami!
Rezervacijski sistemi
Podpiramo prenos rezervacij iz različnih, za to specializiranih, programov.