OBOGATITE SVOJO PONUDBO

Povečajte dnevni promet v Vaši kavarni s pomočjo naše programske rešitve. Naj se gostje v Vašem lokalu počutijo odlično prav vsak dan!

Program zvestobe


Povečajte dobiček z uporabo našega modula Program zvestobe. Opredelite popuste za vse ali samo za določene artikle, posebej vsakemu gostu ali skupini gostov …

Klicanje natakarja


Modul za klicanje natakarja je enostaven za namestitev v kateri koli lokal. Vaši gostje dobijo pozornost, ko jo potrebujejo. Brez brezplodnega klicanja in mahanja natakarju!

Poosebljeni računi


Račun naj ne bo več običajen, suhoparen dokument. Natisnite Vaš logotip, šale dneva in karikature v nogo vsakega računa.

Inventure, Ponovitve naročil


Vnos dnevne inventure ali inventure po izmeni z izračunom razlik še nikoli ni bil lažji. Ponovitve naročil in evidence naročil gostov so oddaljeni en klik.

Vse je na telefonu


Odnesite svoje delo s seboj, kamor koli vas zanesejo obveznosti. Upravljajte in spremljajte dogajanje na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tablice, prenosnega računalnika …

Upravljanje z glasbo


Omogočite upravljanje z glasbo neposredno v programu, brez potrebe, da osebje zapusti uporabniški vmesnik. Sestavite samodejne priljubljene sezname skladb in še več …

Wi-Fi dostop

Povežite program z našim modulom Wi – Fi HotSpot in nadzirajte dostop gostov do spleta. Ne dovolite več, da gostje za ceno najcenejše pijače cel dan koristijo Vašo povezavo. Izbirno uvedite plačilo dostopa do spleta – vse na enem mestu!
Nadzirajte trajanje povezanosti, hitrost prenosa in količino prenesenih podatkov za vsakega uporabnika posebej in blokirajte neprimerne vsebine in strani. Vse to na Vaši obstoječi infrastrukturi, brez dodatnega internet priključka.
V celoti izkoristite Vašo obstoječo spletno povezavo!

Prilagojen kavarnam

Poleg zgoraj navedenih možnosti imate seveda na voljo tudi druge funkcionalnosti programa AvailIT.

Kupi

NAJ SE ZAPOSLENI IN GOSTJE ODLIČNO POČUTIJO V VAŠEM LOKALU