Poročila & Statistika

USPEŠNOST VAŠEGA POSLOVANJA JE ODVISNA OD ANALIZ IN POROČIL

Uspešni vodje in lastniki se za svoj uspeh lahko zahvalijo pravočasnim in natančnim analizam svojega poslovanja. Spremljajte donosnost posameznega artikla, kategorije ali celega objekta. Minimizirajte stroške z boljšo organizacijo poslovanja zahvaljujoč rednemu analiziranju poročil.

Posodobite prodajo ciljnih artiklov s stimuliranjem osebja in kasnejšo samodejno analizo prodaje po osebju in artiklih. Analizirajte, v katerem obdobju se določen artikel najbolje prodaja.

Enostavno sestavite svoja poročila na podlagi podatkov, ki Vas zanimajo. Poročilo, ki ga potrebujete in ga naš program ne zmore generirati, ne obstaja!

Torej, uporabljajte vsa poročila in statistike, ki so Vam na razpolago. Vaše poslovanje bo odraz Vaših analiz!

Enostavno sestavite svoja poročila na podlagi podatkov, ki Vas zanimajo. Ne obstaja poročilo, ki ga potrebujete in ga naš program ne zmore generirati!

Torej, uporabljajte vsa poročila in statistike, ki so Vam na razpolago. Vaše poslovanje bo odraz Vaših analiz!

ZMANJŠAJTE STROŠKE TER POVEČAJTE DOBIČEK

Projekcija prometa nikoli ni bila lažja in dostopnejša. Z nekaj kliki spoznajte vse o učinkovitosti Vašega poslovanja in osebja ter specifike prometa, artiklov in ostalih dejavnikov poslovanja.
Na voljo vam je več kot 500 poročil. Naš program je tu, da dela za Vas!

Kupi

STATISTIKA & GRAFI

S pomočjo grafov si ustvarite vizualno predstavo o podatkih, ki jih potrebujete. Delajte primerjave, opredelite projekcije, izvlecite minimum in maksimum … Kar koli želite!

Vse v realnem času

Vsa poročila so dostopna v realnem času! Vsak podatek je dejansko viden na poročilih v istem trenutku, kot se zgodi. Ni vam več potrebno čakati na zaključek dneva in ostanke nasledstva zastarelih sistemov in programov!

VSE JE PODREJENO VAM

Shranjevanje & Izpis


Shranite poročilo v katerega od številnih formatov, ki jih podpira naš program; Excel, PDF, XML, TXT. Izpis poročila je možen na vse tiskalnike (POS, A4) …

Pošiljanje


Pošljite poročilo neposrednoiz programa preko fax-a ali e-pošte. Tiskanje nečesa, kar se zdaj lahko enostavno pošlje ni več potrebno!

Prilagoditev


Prilagodite poročilo z enostavnim odvzemanjem ali dodajanjem stolpcev, oziroma razvrščanjem vrednosti, kot Vam v danem trenutku odgovarja.

PODROBNA POROČILA

Preverite kako uporabniki našega programa analizirajo poročila in zakaj so vedno korak pred konkurenco! Zato ker imajo na razpolago pravo orodje!