VSE VAŠE DOSTAVE NA ENEM MESTU

Posodobite način dostave in pri tem privarčujte! Ne dovolite si, da zastarel način izvajanja in nadzora dostave onemogoči povečanje zaslužka v Vašem lokalu.

Preverite možnosti naših programskih rešitev, ki bodo dostavo dvignile na višjo raven!

Prikaz klica


Samodejni prikaz številke telefona na zaslonu, ne glede na to, ali je prihaja klic iz stacionarne ali mobilne številke. Podpiramo vse vrste klicev – tudi Skype!

Snemanje pogovora


Posnemite vsak klic in primerjajte naročilo s klicem, ki je naročilo sprožil. Nadzirajte kakovost dela svojih zaposlenih, rešujte pritožbe …

Prikaz na zemljevidu


Optimizirajte dostavo s prikazom naročil na zaslonu. Sedaj lahko vsak postane strokovnjak za logistiko, podrobno poznavanje področja dostave ni več potrebno…

Navade kupcev


Spremljajte navade kupcev! Program Vam v realnem času prikaže zadnje naročilo kupca, s katerim se trenutno pogovarjate. Primerjajte porabo kupcev, nagradite najboljše kupce in še veliko več.

Prodajne analize


Ni uspešne prodaje brez dobre prodajne analize! Z enim klikom analizirajte svojo prodajo in proizvode, čas dostave, pospešite prodajo slabše prodajanih izdelkov…

Optimizacija dostave


Porabite preveč denarja in časa za neučinkovito dostavo? So dostavljavci so počasni in pogosto skrenejo iz z optimalne poti? Rešite težave z dostavo z uporabo našega programa!

Spletna naročila

Centralizirajte vsa svoja on-line naročila na enem mestu!

Ne glede na to ali je naročilo prišlo preko Vaše spletne strani ali preko on-line portalov za naročanje hrane. Mi podpiramo vse možnosti!

Nič več ročnega prepisovanja, nadzora in vega ostalega. Zdaj imate vse v enem programu in v dobro poznanem uporabniškem vmesniku!

Nadzor dostavljavcev

Nadzor dostavljavcev še nikoli ni bil lažji! Spremljajte, koliko časa potrebujejo za posamezno dostavo, preučite, po katerih poteh se gibljejo, ko so na dostavi, kje se zaustavljajo ipd…
Maksimalno izkoristite svoje potenciale!

Kupi

Zadovoljni kupci

Povečajte zadovoljstvo pri naročanju v Vašem lokalu z uporabo našega programa ter našimi nasveti. Od zadovoljnih kupcev preko zadovoljnih dostavljavcev do zadovoljnega lastnika!

Pogodan za sve vrste lokala

  • restavracija
  • picerija
  • catering
  • fast food
  • sushi bar
  • wok