Videz & Večjezičnost

PRILAGAJA SE VSAKI PRILOŽNOSTI

Ste želeli izklopiti posamezne možnosti, da niso vsem vidne? Na pravem mestu ste!

Program deluje na vsaki resoluciji in na vseh vrstah zaslona. Izberite enega od mnogo setov ikon, ki predstavljajo Vaš prodajni program ali ustvarite povsem svoj set ikon.

Če želite zamenjati ozadje programa ali spremeniti postavitev miz, lahko to storite v nekaj sekundah. Ustvarite lasten izgled programa, prilagodite ga izgledu Vašega lokala in bodite drugačni od konkurence.

Neomejeno ozadij


Izbirajte med stotimi pred nastavljenimi ozadji in popolnoma spremenite uporabniški vmesnik. Če želite, je lahko ozadje na vsakem terminalu drugačno.

Funkcije


Prilagodite si posamezne funkcije v programu po svojih željah. Izberite eno od 100 prednastavljenih možnosti za skoraj vsak gumb v programu.

Ikone artiklov


Izberite eno od 100+ ikon, ki bo predstavljala artikel ali kategorijo artikla, z možnostjo dodajanja lastnih ikon.

Mize in ravni


Ustvarite neomejeno število ravni s pripadajočimi mizami. Mize vizualno razvrstite, kot so razvrščene v lokalu. Vsaki ravni dodelite lastno ozadje ali pustite prednastavljeno.

Meniji in bližnjice


Skrijte bližnjice in menije, ki jih ne potrebujete. Za vsako skupino uporabnikov lahko pred nastavite vidljivost bližnjic in menijev. Še enostavneje, prepustite programu, da prikazuje možnosti, ki jih najpogosteje uporabljate…

Varnost


Aplikacija se dvigne v t.i. fullscreen načinu dela. Brez Vaše privolitve (in brez pripadajoče evidence) ne more nihče pod nobenim pogojem zapustiti uporabniškega vmesnika.

Večjezičnost

AvailIT je preveden v nekaj svetovnih jezikov. Med njimi v angleški, nemški ruski, italijanski španski portugalski, francoski, češki, turški…

Sprememba je dostopna na zaslonu z enim klikom. Za uveljavitev spremembe ni potrebno ponovno zagnati programa.

V nastavitvah je potrebno spremeniti državo v kateri uporabljate program, da bi se nastavitve ponastavile glede na zakonske zahteve posamezne države.

SPREMEMBA OZADJA Z ENIM KLIKOM