NAČIN PRIJAVE

Poleg klasičnega načina prijave v sistem z geslom, Vam nudimo paleto naprednejših in varnejših načinov prijave. Preprečite možnost zlorabe!

Biometrične metode so v naš program vgrajene več kot 10 let. Izkazale so se kot najzanesljivejše in najvarnejše rešitve v praksi. Pričnite z njihovo uporabo že danes!

Kartice & Zapestnice


Ne glede na to, ali gre za RFID, črtno kodo ali magnetno kartico, mi podpiramo vse možnosti. Za večjo hitrost in udobje pri prijavi priporočamo RFID zapestnice.

Prstni odtis


Skeniranje prstnega odtisa je eden od najhitrejših in najvarnejših načinov prijave. Vlažni ali poškodovani prsti niso problem, a prsta se ne da nikomur posoditi …

Prepoznava obraza


Ni znanstvena fantastika temveč prednost, ki jo lahko že danes uporabite v vašem sistemu. Brez fizičnega kontakta, izredno hitro in varno, brez zlorab…

Evidenca delovnega časa

Spremljajte dejanske delovne ure zaposlenih s prijavo ob prihodu na delo in odjavo ob odhodu. Samodejna evidenca zamujanja in predčasnega odhoda bo hitro odkrila kdo lenari na delovnem mestu.
V kombinaciji z biometričnimi metodami evidentiranja ( prstni odtis, prepoznava obraza) imate v rokah močno orodje za nadzor zaposlenih!

Veliko možnosti za upravljanje s človeškimi viri...

  • Pošiljanje obvestil osebju
  • Matična knjiga zaposlenih
  • Letni dopust, bolniška odsotnost, prosti dnevi
  • Definiranje nalog osebju
  • Pregled vseh aktivnosti na terminalih
  • Definiranje pravic zaposlenih v sistemu

URNIK

Še vedno ročno urejate urnik zaposlenih? Vas sprašujejo, kdaj je njihova izmena? Olajšajte si oblikovanje urnika z našim modulom, v katerem z nekaj kliki uredite urnik za vse zaposlene.

Kopirajte in premikajte celice, kakor želite, zakonske omejitve prepustite programu.

Ravno tako vam je na voljo samodejni izračun delovnih ur glede na pripravljen urnik.

Opredelite, kdo in kdaj ima pravico izdati račun in kdaj ne. Ustvarite več ravni urnika, za različne ravni osebja: kuhinja, točilnica, čistilka …